Ledig stilling:

Barne- og ungdomsarbeider 

Drømmehagen barnehage ser etter en barne- og ungdomsarbeider som lar seg inspirere av, og vil forplikte seg til våre kjerneverdier; 

Forskende, lekende, inspirerende, nytenkende og kunnskapsrik 

Barn trenger voksne som er trygge, har god relasjonskompetanse og som evner å være en stødig og stabil voksenperson for barna. Vi ser etter en medarbeider som lar seg inspirere av arbeidsmåten fra Reggio Emilia og som tar barns utforskertrang på alvor. I vårt arbeid vektlegger vi det fysiske læringsmiljøet, barns møter med ulike materialer, refleksjon og pedagogisk dokumentasjon. Vi setter engasjement og kreativitet høyt. I Drømmehagen er matlaging og friluftsliv en viktig del av hverdagen. 

Vi ser etter en engasjert person med fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfag. Videre ser vi etter en som våger å utfordre seg selv og sine kollegaer i det faglige arbeidet. Du må være bevist dine egne holdninger, verdier og handlinger. Videre kunne inspirere og motivere dine kollegaer. Du samarbeider godt og bidrar til gode løsninger i arbeidshverdagen. Sammen med dine kollegaer må du aktivt delta i faglige oppgaver og bidra med din kompetanse i de faglige aktivitetene. 

Vi kan tilby en moderne arbeidsplass med faglig sterkt og inkluderende arbeidsmiljø, faglig veiledning og kompetanseutvikling. Vi jobber bevisst med å skape et godt kollegialt miljø. Konkurransedyktige betingelser med tariffavtale i Private Barnehagers Landsforbund. Vi har flere menn ansatt i vår barnehage og vi oppfordrer menn til å søke stillingen. 

Dersom du er motivert til å bli kollega med det inspirerende og kreative personalet i Drømmehagen, kan du sende søknad med CV innen 31.10.23 til post@drommehagenbarnehage.no. 

Stillingstype: Barne- og ungdomsarbeider, 100% vikarstilling ut barnehageåret 2023/24. 

For spørsmål eller andre henvendelser kontakt Mariann L. Soltveit på; post@drommehagenbarnehage.no eller telefon 906 30 815.